Sodabrood uit eigen oven

Auteur: Levine van Doorne, Freerk Bos
|
Waardering:
% of 100
|
ISBN: 9789462502550
Sodabrood uit eigen oven

Sodabrood bakken: lekker snel, helemaal niet moeilijk en vooral erg lekker

Voor haar vierde boek werkt Levine samen met thuisbakker Freerk Bos. Zij leerde hem bijna alles wat er over brood bakken te leren valt. In Sodabrood uit eigen oven laten ze hun gecombineerde baktalent los op sodabrood; brood dat rijst op baksoda in plaats van gist of desem.

Baksoda doet zijn werk als het in contact komt met een zuur. Traditioneel wordt daarvoor – ook in dit boek – karnemelk gebruikt. Maar baksoda kan ook prima worden gecombineerd met vruchtensappen, cider, yoghurt, kwark of zure room.

Een boek met toegankelijke recepten voor iedereen die binnen een uur en zonder veel technische kennis brood wil bakken. Bij elk recept wordt de totale bereidingstijd vermeld. Bij de meeste recepten wordt aangegeven hoe je het recept glutenvrij of lactosevrij kunt maken.

Hartig of zoet, een feestbrood of een simpel brood voor bij de soep: met dit boek zet je bij elke gelegenheid snel iets lekkers op tafel

Lees meerLees minder
Productinformatie
Meer informatie
ISBN 9789462502550
Conditie Nieuw
Auteur Levine van Doorne, Freerk Bos
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Taal Nederlands
Bladzijden 176
Bindwijze Hardcover
Boeksoort Hardcover
Illustraties Nee
Verschijningsdatum 6 nov. 2020
Alle specificatiesMinder specificaties
Special Price € 16,99 Was € 25,99
Product is op voorraad
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
DE LAAGSTE PRIJSDe laagste prijs, kortingen tot wel 35%
VEILIG BETALENiDeal, Paypal en meer
GRATIS VERZENDINGBij een aankoop van minimaal € 50,-
SNELLE LEVERINGDoor PostNL
Schrijf de eerste review over dit product
Schrijf een beoordeling
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Sodabrood uit eigen oven
Uw waardering