Meat Your Inner Chef

Waardering:
% of 100
|
ISBN: 9789000396269
Meat Your Inner Chef

Ben jij klaar om jouw kookkunsten naar een hoger niveau te tillen?

Stap binnen in de wereld van kwaliteitsvlees, waar genieten vooropstaat en passie en expertise samenkomen. In dit boek ontdek je gerechten passend bij elk seizoen. Onder leiding van vakslager Jos Havekotte en vuurmeester Marcel Maassen, zet jij de lekkerste vleesrecepten op tafel – van een honing-mosterd glazed lamsbout tot een iberico rack met kersenlaksaus.

Met onze heerlijke recepten, uitgebreide vleeskennis en wijntips van een sommelier, heb jij na dit boek alle skills in huis en neem je alleen nog maar genoegen met een diner van wereldklasse.

Er schuilt een chef-kok in ieder van ons, let maar op!

Jos Havekotte en Marcel Maassen zijn de experts van The Meatlovers: de online vleesspecialist van Nederland en België. Jos is een vakslager met een passie voor verse producten. Met zijn interessante wetenswaardigheden en praktische tips kun je optimaal voorbereid aan de slag. Marcel is een gepassioneerde barbecuekoning en wandelende, schrijvende en kletsende barbecue-Wikipedia.

Lees meerLees minder
Productinformatie
Meer informatie
ISBN 9789000396269
Conditie Licht beschadigd
Taal Nederlands
Bladzijden 168
Bindwijze Hardcover
Boeksoort Hardcover
Illustraties Nee
Verschijningsdatum 8 okt. 2024
Alle specificatiesMinder specificaties
Special Price € 17,99 Was € 26,99
Product is op voorraad
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
DE LAAGSTE PRIJSDe laagste prijs, kortingen tot wel 35%
VEILIG BETALENiDeal, Paypal en meer
GRATIS VERZENDINGBij een aankoop van minimaal € 50,-
SNELLE LEVERINGDoor PostNL
Schrijf de eerste review over dit product
Schrijf een beoordeling
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Meat Your Inner Chef
Uw waardering