In het restaurant
In restaurants wordt nooit alleen maar gegeten. Het gaat er sinds de achttiende eeuw ook altijd om zien en gezien worden, om het signaal van stijl en distinctie, en om het gevoel bij vreemden te zijn en toch thuis. De ongeduldige gast gunt het personeel geen rust met zijn wensen. In de keuken, aan de toog en aan tafel komen plezier en hard werken, élégance en uitbuiting, en culturele diversiteit en racisme met elkaar in aanvaring. Groezelig of grandioos: restaurants zijn een spiegel van de samenleving. Ribbat reflecteert daarop aan de hand van het werk van o.a. Baldwin, Ehrenreich, Sartre, Orwell en andere schrijvers, kelners en chefs. Een vertelexperiment vol tempo tussen cultuurwetenschap en docu-roman in.
Lees meerLees minder
Productinformatie
ISBN | 9789045032986 |
---|---|
Conditie | Licht beschadigd |
Auteur | Christoph Ribbat |
Taal | Nederlands |
Bladzijden | 256 |
Bindwijze | Hardcover |
Boeksoort | Hardcover |
Illustraties | Nee |
Alle specificatiesMinder specificaties
Special Price
€ 14,49
Was
€ 21,99
Product is op voorraad
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
DE LAAGSTE PRIJSDe laagste prijs, kortingen tot wel 35%
VEILIG BETALENiDeal, Paypal en meer
GRATIS VERZENDINGBij een aankoop van minimaal € 50,-
SNELLE LEVERINGDoor PostNL
Schrijf de eerste review over dit product
Schrijf een beoordeling
Schrijf uw eigen review