Finesse
Bij restaurant Fine Fleur staan vakmanschap, creativiteit en perfectie centraal. En dat voel je in elk recept. Chefs duo Jacob Jan Boerma (***) en Thomas Diepersloot (*) stellen je hun keuken voor: met producten van eigen bodem streven ze continu naar vernieuwing en verbetering. Van verfijnde voorgerechten tot luxueuze desserts: in Finesse worden toegankelijke gerechten gecombineerd met meer geavanceerde recepten voor de avontuurlijke thuiskok. Pure verwennerij op alle fronten!
Lees meerLees minder
Productinformatie
ISBN | 9789401430272 |
---|---|
Conditie | Licht beschadigd |
Auteur | Thomas Diepersloot, Jacob Jan Boerma |
Taal | Nederlands |
Bladzijden | 202 |
Bindwijze | Hardcover |
Boeksoort | Hardcover |
Illustraties | Nee |
Verschijningsdatum | 23 okt. 2024 |
Alle specificatiesMinder specificaties
Special Price
€ 19,49
Was
€ 29,99
Product is op voorraad
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
DE LAAGSTE PRIJSDe laagste prijs, kortingen tot wel 35%
VEILIG BETALENiDeal, Paypal en meer
GRATIS VERZENDINGBij een aankoop van minimaal € 50,-
SNELLE LEVERINGDoor PostNL
Schrijf de eerste review over dit product
Schrijf een beoordeling
Schrijf uw eigen review