Mijn winkelwagen 0 producten (0,-)

Over ons

Wij zijn een online boekenwinkel met een groot assortiment boeken.

Wij verkopen licht beschadigde boeken, deze boeken hebben uiterlijke beschadigingen zoals een kras of scheurtje in de kaft of een omgevouwen pagina in het boek.
Alle misdrukken of bindfouten hebben wij tussen de beschadigde boeken uitgehaald.

Wij verkopen geen boeken die de leespret bederven, maar uiteraard kun je ook bij ons een boek gewoon binnen 7 dagen terugsturen.

Verder hebben wij ook een groot assortiment “voordeelboeken”, dit zijn nieuwe boeken maar dan uiterst aantrekkelijk geprijsd. Hierin zit een grote variatie van kinderboeken tot kookboeken en van dierenboeken tot geschiedenisboeken

Daarnaast doen wij ook nog Ramsj verkopen. Ramsjpartijen zijn restanten van de uitgevers die niet meer goed lopen voor de nieuwe prijs, wij bieden deze aan voor een goedkopere prijs waardoor het wellicht wel interessant voor uw is om dit boek aan te schaffen.

Mocht u meer informatie willen hebben over wie wij zijn, kunt u contact opnemen met ons via: info@voordeelboekenonline.nl

Wij zijn ingeschreven bij de Kamer van koophandel onder nummer: 54744911

Wie zijn wij?

Wie zijn wij? van Maarten van Rossem koop je voordelig bij Voordeelboekenonline.nl!

Voordeelboekenonline.nl heeft een groot assortiment aan goedkope boeken. Wij verkopen ramsj boeken en licht beschadigde boeken welke zelfs nog lager geprijsd zijn dan tweedehands boeken. Ieder boek in ons assortiment ligt tussen de 30% en 40% onder de nationale boekenprijs. Voordeelboekenonline.nl koopt namelijk nieuwe boeken (ramsj boeken) en restpartijen (licht beschadigde boeken) in bij groothandels en uitgeverijen. Hierdoor kunnen wij deze tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Dus nieuwe, ongelezen boeken voor de prijs van tweedehands boeken! Dit geldt ook voor Wie zijn wij? van Maarten van Rossem met ISBN 9789046812495! De conditie van dit boek is Licht beschadigd en de bindwijze is Paperback. Geïnteresseerd geraakt maar weet je niet welk boek je wil kiezen? Neem dan een kijkje in onze boeken top 10; hierin staan de meest populaire boeken van onze website voor jou bij elkaar. Ondanks dat er in de boeken top 10 ramsj boeken en licht beschadigde boeken zijn, garanderen wij dat het leesplezier even groot zal zijn. Per slot van rekening zijn alle boeken die wij verkopen ongebruikt en dus nog volledig leesbaar. Geen gelezen, tweedehands boeken dus, maar wel voor dezelfde prijs en daar gaat het om! Tevens zijn al onze goedkope boeken leuk om cadeau te geven en wanneer je niet tevreden bent over een boek, kan deze altijd retour worden gestuurd. Dus ben je op zoek naar Wie zijn wij? van Maarten van Rossem? Neem dan snel een kijkje in onze webshop of onze boeken top 10!

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze periodieke aanbiedingen.

Copyright © 2019, Voordeelboekenonline.nl. Alle rechten voorbehouden.