Mijn winkelwagen 0 producten (0,-)

7 regels om een goede keuken te (h)erkennen

  • Auteur:
  • Roberta Schira
  • ISBN:
  • 9789089896681
  • Bindwijze:
  • Paperback
  • Aantal pagina's:
  • 208
  • Uitgever:
  • Terra
  • Uitgiftedatum:
  • 26-10-2015
  • Conditie:
  • Licht beschadigd
  • van € 20,-   voor  
    € 13,-
Voor iedereen die van eten houdt: van professional tot leek. En... goed gegeten? Iedereen heeft tegenwoordig een mening, online en offline, over restaurants, hun menu en chef. Maar hoe leer je nou echt te beoordelen of iets op culinair vlak de moeite waard is? 7 regels om een goede keuken te (h)erkennen biedt uitkomst: Roberta Schira geeft eenvoudige, universele regels die een culinaire ervaring en een review kunnen beïnvloeden: - ingrediënten - techniek - genialiteit - evenwicht en harmonie - sfeer - plan - waarde Met goed gevonden metaforen, duidelijke voorbeelden en interessante anekdotes van onder andere Massimo Bottura, Margot Jansen en Jamie Oliver, beschouwt Schira alle factoren om tot een beoordeling te komen. Leer om de gedachte te herkennen die achter een gerecht, een restaurant of een idee kan zitten. Zo wordt 'goed' een herkenbare, objectieve en universele waarde die je met iedereen kan delen.

Schrijf of vraag iets over dit boek

Laatste 5 producten door jou bekeken

  • 7 regels om een goede keuken te (h)erkennen

    € 20,- € 13,-

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze periodieke aanbiedingen.

Copyright © 2019, Voordeelboekenonline.nl. Alle rechten voorbehouden.