Mijn winkelwagen 0 producten (0,-)
Wat is PayPal?

Op een aantal sites kom je de mogelijkheid tegen om via PayPal te betalen. Deze online betaalservice is ontworpen om veilig financiële transacties via het internet uit te kunnen voeren. Ze fungeren als een soort veiligheidsbuffer. Hieronder de uitleg van het Pay Pal systeem.

Hoe werkt het?

Met PayPal kun je online winkelen zonder dat jouw financiële gegevens bloot gegeven worden . Je kunt je heel eenvoudig bij hen aanmelden via je e-mailadres. Hiervoor moet je in eerste instantie natuurlijk wel eenmalig de gegevens van je bankrekening of je creditcard aan hen verstrekken. Vanaf dat moment heb je bij hen een rekening, een pay pal account, die gekoppeld is aan jouw e-mailadres, en dat geldt ook voor alle andere mensen die bij hen een rekening hebben lopen.
 
Om geld over te maken naar een andere Pay Pal gebruiker hoef je dan ook alleen maar het e-mailadres van deze andere gebruiker te weten. Keur je jouw betaling goed, dan wordt het bedrag automatisch van je pay pal account afgeschreven. De betaling wordt nog eens bevestigd via een e-mail.

Je kunt ook zelf geld op deze pay pal account storten en dan direct hiermee betalen. Het openen van een pay pal account, het overmaken van geldbedragen naar andere PayPal gebruikers en het storten van geld op uw eigen pay pal account is gratis. Aan het opnemen van geld van je eigen paypal account, het ontvangen van geld op je pay pal account of het omzetten van ander valuta is niet altijd gratis.

Jouw financiële gegevens zijn bij Pay Pal opgeslagen op hun servers en die gegevens blijven bij hen, ze verstrekken ze nooit aan anderen. Alle informatie die verstuurd wordt tussen jouw computer en hun servers is door hen gecodeerd.

Voordelen

PayPal biedt een manier aan om veilig en snel aankopen te doen op internet. Het is een internationaal geaccepteerde manier van betalen, ze bieden je tevens aankoopbescherming en voorzien in geschiloplossing.

Aankoopbescherming: Krijg je een e-mail over een betaling die je niet herkent en die je dus niet wilt goedkeuren, dan kun je bij de Pay Pal klantenservice reclameren en ben je in de meeste gevallen niet aansprakelijk voor de betaling.

Geschiloplossing: Is er sprake van een geschil, omdat je òf betaald hebt voor iets dat je niet ontvangen hebt, òf omdat hetgeen je gekocht hebt niet in de verste verte lijkt op waar je voor betaald hebt, dan bemiddelt PayPal voor je middels hun “Oplossingsinformatie” platform.

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze periodieke aanbiedingen.

Copyright © 2019, Voordeelboekenonline.nl. Alle rechten voorbehouden.